Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos chrzanowy pojawia się u mmnie w domu zarówno w Święta jak i na codzień odkąd pamiętam. Jest to mój ulubiony dodatek do wędlin, zwłaszcza tych wędzonych. Przepis jest bardzo prosty, warunkiem sukcesu jest tylko dobry chrzan, reszty nie da się zepsuć. Jeżeli jeszcze go nie znacie, koniecznie spróbujcie zrobić.
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2505
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 173
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2505
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 173
Składniki
1) Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. 2) Chrzan przełożyć do miseczki, dodać starte jajka, śmietanę oraz cukier i dokładnie wymieszać. 3) Przechowywać w szczelnie zamkniętym słoiczku w lodówce. Podawać jako dodatek do wędlin.