Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos chrzanowy pojawia się u mmnie w domu zarówno w Święta jak i na codzień odkąd pamiętam. Jest to mój ulubiony dodatek do wędlin, zwłaszcza tych wędzonych. Przepis jest bardzo prosty, warunkiem sukcesu jest tylko dobry chrzan, reszty nie da się zepsuć. Jeżeli jeszcze go nie znacie, koniecznie spróbujcie zrobić.
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3035
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 146
czyli wspomnienie greckich wakacji
Odsłon: 1185
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3035
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 146
czyli wspomnienie greckich wakacji
Odsłon: 1185
Składniki
1) Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. 2) Chrzan przełożyć do miseczki, dodać starte jajka, śmietanę oraz cukier i dokładnie wymieszać. 3) Przechowywać w szczelnie zamkniętym słoiczku w lodówce. Podawać jako dodatek do wędlin.