Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos chrzanowy pojawia się u mmnie w domu zarówno w Święta jak i na codzień odkąd pamiętam. Jest to mój ulubiony dodatek do wędlin, zwłaszcza tych wędzonych. Przepis jest bardzo prosty, warunkiem sukcesu jest tylko dobry chrzan, reszty nie da się zepsuć. Jeżeli jeszcze go nie znacie, koniecznie spróbujcie zrobić.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7218
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2682
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20192
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 798
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7218
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2682
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20192
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 798
Składniki
1) Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. 2) Chrzan przełożyć do miseczki, dodać starte jajka, śmietanę oraz cukier i dokładnie wymieszać. 3) Przechowywać w szczelnie zamkniętym słoiczku w lodówce. Podawać jako dodatek do wędlin.