Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos chrzanowy pojawia się u mmnie w domu zarówno w Święta jak i na codzień odkąd pamiętam. Jest to mój ulubiony dodatek do wędlin, zwłaszcza tych wędzonych. Przepis jest bardzo prosty, warunkiem sukcesu jest tylko dobry chrzan, reszty nie da się zepsuć. Jeżeli jeszcze go nie znacie, koniecznie spróbujcie zrobić.
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 1910
Żeberka w najzdrowszej wersji, nie smażone, nie duszone, nie pieczone: grillo...
Odsłon: 17
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3058
To doskonała sałatka na wszelkie okazje - śniadanie, kolację, dodatek do obia...
Odsłon: 1910
Żeberka w najzdrowszej wersji, nie smażone, nie duszone, nie pieczone: grillo...
Odsłon: 17
Bardzo smaczna, pożywna zupa.
Odsłon: 3058
Składniki
1) Jajka ugotować na twardo, obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. 2) Chrzan przełożyć do miseczki, dodać starte jajka, śmietanę oraz cukier i dokładnie wymieszać. 3) Przechowywać w szczelnie zamkniętym słoiczku w lodówce. Podawać jako dodatek do wędlin.