Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka doskonale nadaje się do smażonej ryby, a święta za pasem więc warto ją wypróbować.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 54
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 472
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5705
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 969
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 39581
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 54
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 472
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5705
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 969
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 39581
Składniki
Kapustę drobno kroimy, marchewkę, cebulę i jabłko ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Dodajemy olej, sól. pieprz, cukier. Dokładnie mieszamy wszystkie składniki. Pozostawiamy na 10 min do tzw. "przegryzienia się" składników. Do dekoracji można użyć świeżego koperku. Życzę smacznego :)