Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z szybkich i prostych surówek obiadowych proponuję surówkę z jabłek i porów. Można ją przygotować z majonezem lub jogurtem naturalnym. Polecam!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11403
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4966
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1176
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9960
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1474
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11403
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4966
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1176
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9960
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1474
Składniki
Pory dokładnie myjemy, kroimy w półtalarki. Zalewamy wrzątkiem na 2-3 minuty, osączamy i studzimy. Jabłka ścieramy na tarce o dużych oczkach, mieszamy z porem, doprawiamy solą, pieprzem dodajemy posiekaną natkę i majonez. Mieszamy i schładzamy.