Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z szybkich i prostych surówek obiadowych proponuję surówkę z jabłek i porów. Można ją przygotować z majonezem lub jogurtem naturalnym. Polecam!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1321
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 228
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1321
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 228
Składniki
Pory dokładnie myjemy, kroimy w półtalarki. Zalewamy wrzątkiem na 2-3 minuty, osączamy i studzimy. Jabłka ścieramy na tarce o dużych oczkach, mieszamy z porem, doprawiamy solą, pieprzem dodajemy posiekaną natkę i majonez. Mieszamy i schładzamy.