Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co prawda sezon na grzyby już dawno za nami, ale to dobry czas by wyjąć z zamrażarek i słoików zgromadzone zapasy:). Do sosu dodałam intensywny w smaku ser cheddar, który dodatkowo podkręcił smak dania. Pycha!
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2973
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 128
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 50
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 63
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 62
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2973
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 128
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 50
Prościutki, szybki malinowy sernik na zimno przygotowałam z myślą o majówce i...
Odsłon: 63
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 62
Składniki
Grzyby oczyszczamy, kroimy w kostkę. Cebulę, czosnek i natkę siekamy. Ser ścieramy na tarce. Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
Na rozgrzanym oleju podsmażamy pokrojonego w kostkę kurczaka, cebulę i grzyby przez około 10 minut. Zalewamy wodą, dusimy przez około 30 minut, woda powinna wyparować.
Dodajemy natkę, czosnek i śmietanę. Doprawiamy do smaku. Mieszamy z makaronem. Przed podaniem posypujemy natką i serem.