Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 02-11-2016
Zbyt mało czasu, a chęć na pyszne ciasto przesłania umysł. Szybkie i smaczne a do tego przepyszne
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11964
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16493
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5305
Składniki
Jabłka obierz, usuń gniazda nasienne. Pokój owoce na cząstki. Formę wysmaruj masłem, ułóż pokrojone jabłka. składniki na ciasto wymieszaj. Zalej nim warstwę jabłek. Piecz 45 min w piekarniku nagrzanym do 180C. Po wyjęciu i przestudzeniu oprósz cukrem pudrem i niewielką ilością cynamonu. SMACZNEGO!!!