Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam Was na pyszną tartę z morelami.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326129
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12001
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16612
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326129
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12001
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16612
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5350
Składniki
Masło roztopiłam i wlałam do pokruszonych ciastek wymieszanych z musli. Dokładnie wymieszałam. Wyłożyłam na blaszkę i piekłam 15 min w 150*
Po 15 -tu minutach wyjęłam z piekarnika. Budyń ( obojętne jaki) wymieszać z jogurtem naturalnym. Mój budyń był bez cukru, więc dodałam 4 łyżeczki. Wylałam na tartę i ponownie włożyłam do piekarnika na 15 minut Tartę wyjmujemy, studzimy. Układamy morele i zalewamy tężejącą galaretką morelową