Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam Was na pyszną tartę z morelami.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 391
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7773
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13419
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2689
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 391
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 7773
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13419
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2689
Składniki
Masło roztopiłam i wlałam do pokruszonych ciastek wymieszanych z musli. Dokładnie wymieszałam. Wyłożyłam na blaszkę i piekłam 15 min w 150*
Po 15 -tu minutach wyjęłam z piekarnika. Budyń ( obojętne jaki) wymieszać z jogurtem naturalnym. Mój budyń był bez cukru, więc dodałam 4 łyżeczki. Wylałam na tartę i ponownie włożyłam do piekarnika na 15 minut Tartę wyjmujemy, studzimy. Układamy morele i zalewamy tężejącą galaretką morelową