Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Wczoraj z tostów robiłem zupę ,zostało trochę więc postanowiłem zrobić z nich śniadanie.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4410
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11980
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6821
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5613
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4410
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11980
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6821
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5613
Składniki
W 4 kromkach chleba wyciąłem szklanką koła. Na pozostałych 4 ułożyłem ser ,przykryłem kromkami z wyciętym kołem. W miejsce koła wbiłem po jednym jajku ,oprószyłem solą i pieprzem. Piekarnik rozgrzałem do temperatury 200 stopni C ,wstawiłem tosty i piekłem do ścięcia białka (ok. 20 min). Podałem z sosem chrzanowym.