Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspanialy deser na walentynki
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 445
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 151
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5550
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1120
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 450
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1249
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 445
Twarogowe ciasteczka z cukrem - tylko 4 składniki
Odsłon: 151
Bezglutenowy piernik z dodatkiem mąki kukurydzianej i owsianej wcale nie trac...
Odsłon: 5550
Prosty, szybki obiad - ulubiony makaron, pieczarki i pyszny sos na bazie kwaś...
Odsłon: 1120
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 450
Dzisiaj zapraszam na sernik „Plaster miodu”, czyli ciasto bez pieczenia o del...
Odsłon: 1249
Składniki
Piekarnik rozgrzac do tem 220stC .Forme wysmarowac tluszczem i lekko skropic woda.Stolnice posypac maka i wylozyc na nia ciasto. Z ciasta wyciac serce. Nastepnie przelozyc ciasto na blachec i uzywajac czubka noza naciac mniejsze serce w srodku, pozostawiaja brzeg okolo 3/4cm
Tarte pokryc nadzieniem wisniowym, omijajac brzegi ( czyli nalozyc na mniejsze serce) Wlozyc tarte do pieca na okolo 15min (az brzegi sie podniosa i nabiora zlotobrazowego koloru.