Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bataty przygotujemy bardzo szybko. Moja rodzina je bardzo lubi, najlepsze są zapiekane. Możemy dodać do farszu to co mamy w lodówce. Proste a jakie dobre danie.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7291
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2745
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20282
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 596
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7291
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2745
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20282
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 596
Składniki
Ziemniaki słodkie szoruje dokładnie, wycieram . W misce robię marynatę z oliwy, soli, bazylii, oregano, czosnku. smaruję nią bataty i zawijam w folię aluminiową. Piekarnik nagrzałam do 200 stopni i piekłam je godzinę przy okazji pieczenia chleba. Po wyjęciu kroję na pół, układam szynkę, pomidorki, fetę, cebulę i wstawiam ponownie na 10 minut do piekarnika. Posypuje natka.