Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Być może dla wielu z Was będzie to kontrowersyjne połączenie. Gwarantujemy jednak satysfakcję smaku.
Placki po litewsku, choć wymagają trochę czasu w przygotowaniu, odwdzięczą si...
Odsłon: 7188
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 3019
Placki po litewsku, choć wymagają trochę czasu w przygotowaniu, odwdzięczą si...
Odsłon: 7188
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 3019
Składniki
Bagietki kroimy wzdłuż na pół. Każdą połówkę bagietki grubo smarujemy pasztetem, posypujemy startym serem, na wierzch kładziemy łyżeczkę smalcu. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do temperatury 180°C. Pieczemy ok. 10 min.