Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, szybkie i smaczne :)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 82
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 82
Składniki
ILOŚĆ: 1 kubek o poj. 300 ml
Do miseczki wsypujemy mąkę, kakao, cukier, kawę, sól. W oddzielnej miseczce odmierzamy mleko, olej, nutellę oraz dodajemy jajko. Łączymy mikserem lub trzepaczką, następnie wsypujemy suche składniki i ponownie łączmy do uzyskania gładkiej konsystencji. Przekładamy do kubka i wstawiamy do mikrofali na 2-3 min. na najwyższą moc mikrofali. Dekorujemy ubitą śmietaną i truskawkami. Smacznego.