Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecają się świetne babeczki z dodatkiem twarogu z żółtkiem i plasterkami jabłek, zaciekawił was pomysł ? więc zapraszam na blog gdzie znajdziecie szczegółowy opis
Proste , pożywne i sycące danie z makaronu, brokułu i indyka. Polecam na szyb...
Odsłon: 293
Ta wersja makaronu, to jest trochę cięższa niż poprzednia, ale jeśli chodzi o...
Odsłon: 200
Przepis według pomysłu mojego przyjaciela. Bardzo łagodne, delikatne w smaku...
Odsłon: 479
Proste , pożywne i sycące danie z makaronu, brokułu i indyka. Polecam na szyb...
Odsłon: 293
Ta wersja makaronu, to jest trochę cięższa niż poprzednia, ale jeśli chodzi o...
Odsłon: 200
Przepis według pomysłu mojego przyjaciela. Bardzo łagodne, delikatne w smaku...
Odsłon: 479
Składniki
Przygotować składniki oraz twaróg z żółtkiem i cukrem rozgniatając dodać śmietanę, odstawić i przygotować jabłko pokroić je obrane na małe kawałeczki
Do formy na babeczki dodać papierowe foremki i w nie układać kwadraty ciasta francuskiego ponacinanego w każdym boku, sklejać je formując okrąg a następnie nakładać twarogu tyle aby starczyło do wszystkich a wychodzi ich 12 sztuk
Przygotowane już babeczki z twarogiem, jabłkami i kapelusikiem z ciasta francuskiego wstawić do nagrzanego na 200 stopni piekarnika i piec 30 - 35 minut do ładnego zarumienienia