Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne połączenie czekolady i malin. Polecam.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 801
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5664
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9498
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 237
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 801
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5664
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9498
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 237
Składniki
Masło i czekoladę rozpuść i wystudź. Jajka ubij z cukrem na puszystą masę, dodaj wystudzone masło z czekoladą, mleko oraz mąkę przesianą z proszkiem i kakao. Wymieszaj.
Formę na babkę z kominem posmaruj masłem i posyp bułką tartą. Wlej połowę ciasta ułóż maliny i zalej pozostałym ciastem. Piecz około 40 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka.
Czekoladę ze śmietaną rozpuścić w kąpieli wodnej i polej upieczoną i wystudzoną babkę.