Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne połączenie czekolady i malin. Polecam.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 50
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 12
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 294
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1397
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 50
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 12
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 294
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1397
Składniki
Masło i czekoladę rozpuść i wystudź. Jajka ubij z cukrem na puszystą masę, dodaj wystudzone masło z czekoladą, mleko oraz mąkę przesianą z proszkiem i kakao. Wymieszaj.
Formę na babkę z kominem posmaruj masłem i posyp bułką tartą. Wlej połowę ciasta ułóż maliny i zalej pozostałym ciastem. Piecz około 40 minut w temperaturze 180 st. lub do suchego patyczka.
Czekoladę ze śmietaną rozpuścić w kąpieli wodnej i polej upieczoną i wystudzoną babkę.