Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka dla miłośników kokosu
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3871
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414930
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2420
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3871
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414930
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2420
Składniki
Piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej ze śmietaną i polej wystudzoną babkę, wierzch posyp wiórkami kokosowymi.
Jajka ubij z cukrem na puszystą masę dodaj olej i mleko, następnie mąkę przesianą z proszkiem i kakao, na koniec dodaj wiórki kokosowe i wymieszaj.