Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka dla miłośników kokosu
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 817
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 56
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 118
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 142
Rosół z kaszą jęczmienną to świetna alternatywa dla tradycyjnego polskiego pr...
Odsłon: 817
Mieszanka przypraw baharati jest nieodzownym dodatkiem do mięsa mielonego, (w...
Odsłon: 56
Ekspresowa przekąska pełna smaku.
Odsłon: 118
Jest potrawą turecką. Mielone z mieszanką przypraw są wyśmienite. Smakują i p...
Odsłon: 142
Składniki
Piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej ze śmietaną i polej wystudzoną babkę, wierzch posyp wiórkami kokosowymi.
Jajka ubij z cukrem na puszystą masę dodaj olej i mleko, następnie mąkę przesianą z proszkiem i kakao, na koniec dodaj wiórki kokosowe i wymieszaj.