Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka dla miłośników kokosu
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 129
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2670
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 830
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1595
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14257
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 129
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2670
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 830
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1595
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14257
Składniki
Piec około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej ze śmietaną i polej wystudzoną babkę, wierzch posyp wiórkami kokosowymi.
Jajka ubij z cukrem na puszystą masę dodaj olej i mleko, następnie mąkę przesianą z proszkiem i kakao, na koniec dodaj wiórki kokosowe i wymieszaj.