Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie w zrobieniu ciasto, polecam :)
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 45
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 18
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 71
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5106
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 45
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 18
Koktajl jest bardzo prosty i szybki w przygotowaniu. Jeśli ktoś nie przepada...
Odsłon: 71
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 5106
Składniki
Całe jaja miksujemy z cukrem i aromatem, aż potroją swoją objętość. Następnie dodajemy makę migdałową i krótko mieszamy mikserem. Ciasto wylewamy na formę wyłożoną w całości papierem do pieczenia. Pieczemy w 150* 35-40 minut. Smacznego.