Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie w zrobieniu ciasto, polecam :)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2297
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4387
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1316
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 297
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2297
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4387
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1316
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 297
Składniki
Całe jaja miksujemy z cukrem i aromatem, aż potroją swoją objętość. Następnie dodajemy makę migdałową i krótko mieszamy mikserem. Ciasto wylewamy na formę wyłożoną w całości papierem do pieczenia. Pieczemy w 150* 35-40 minut. Smacznego.