Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i prosty przepis na biszkopt. Zawsze wyrasta.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2163
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 128
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 224
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2163
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 128
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 224
Składniki
Oddzielamy białka od żółtek. Białka ubijamy na sztywną masę. Dodajemy cukier. Ubijamy jeszcze chwilę. Następnie dodajemy mąkę i proszek do pieczenia i powoli mieszamy. Przelewamy do formy i pieczemy pół godziny w 180 stopniach.