Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8460
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2962
Polecam.
Odsłon: 1709
Polecam.
Odsłon: 495
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8460
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2962
Polecam.
Odsłon: 1709
Polecam.
Odsłon: 495
Składniki
Jajka ubić mikserem z cukrami na puch dodać mąki wymieszane z proszkiem i delikatatnie wymieszać wszystko łyżką ,wylać do tortownicy albo prodiża w ciasto powkładać pokrojone na grube kawałki jabłka i delikatnie je zatopić piec ok 30 minut.upieczone posypać cukrem pudrem.życzę smacznego.