Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto czekoladowe które zrobisz błyskawicznie wystarczy w jednej misce wymieszać suche składniki a w drugiej mokre i połączyć, a po upieczeniu polać czekoladą i gotowe. Polecam.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8919
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 199
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 465
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8919
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 199
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 465
Składniki
W jednej misce wymieszaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól, sodę i kakao . W drugiej jajka, mleko i olej.
Do suchych składników dodaj mokre i wymieszaj na gładkie ciasto. Blaszkę o wymiarach 30x20 wyłóż papierem do pieczenia i wlej ciasto. Piecz około 35 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st.
Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej, dodaj śmietanę, wymieszaj, polej upieczone i wystudzone ciasto.