Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są bez mąki. Pachną, są chrupiące i smaczne. Kolejna odsłona jagły na moim blogu. Polecam do kawy, mleka lub same jako przekąska do książki.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25135
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 209
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25135
Składniki
Jaja zmiksowałam z cukrami. Dodałam kaszę i zamieszałam mikserem. Dodałam bakalie. Ciasto wylałam na dużą blachę. Posypałam crunchy. Piekłam 10 minut w 180*. Zimny blat ciasta kroiłam na ciasteczka. Smacznego :)