Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka są bez mąki. Pachną, są chrupiące i smaczne. Kolejna odsłona jagły na moim blogu. Polecam do kawy, mleka lub same jako przekąska do książki.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Jaja zmiksowałam z cukrami. Dodałam kaszę i zamieszałam mikserem. Dodałam bakalie. Ciasto wylałam na dużą blachę. Posypałam crunchy. Piekłam 10 minut w 180*. Zimny blat ciasta kroiłam na ciasteczka. Smacznego :)