Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka, które rozpuszczają sie w ustach. Przepis od kanału Monika Prezentuje. Zapraszam na film.
Przepis dnia
Malfatti to włoskie małe kluseczki przeważnie ze szpinakiem i serem, polane s...
Odsłon: 214
Delikatna biała pizza z ziemniakami, gotowaną szynką Prosciutto cotto i pesto...
Odsłon: 116
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 238
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 2199
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry...
Odsłon: 99
Temu smaku nie oprze się nikt, wypróbuj i przekonaj się. To wyjątkowo aromaty...
Odsłon: 75
Przepis dnia
Malfatti to włoskie małe kluseczki przeważnie ze szpinakiem i serem, polane s...
Odsłon: 214
Delikatna biała pizza z ziemniakami, gotowaną szynką Prosciutto cotto i pesto...
Odsłon: 116
Jesienna rozgrzewająca potrawa.
Odsłon: 238
Czyli neapolitańska mozzarella w karocy. Uwaga! bardzo syta przekąska.
Odsłon: 2199
Warzywne smakowitości. Połączenie smaku orzechów włoskich, granatu i kolendry...
Odsłon: 99
Temu smaku nie oprze się nikt, wypróbuj i przekonaj się. To wyjątkowo aromaty...
Odsłon: 75
Składniki
Z podanych składnikow zagnieść ciasto , wyrobic ,aby bylo jednolite , rozwałkowac na grubość 0.5 cm ,dowolnymi foremkami wyciać ciastka. Pieczemy w nagrzanym piekarniku 180 stopni przez 15 minut. Ciasteczka maja miec złoty kolor. Upieczone ciastka możemy udekorować lukrem lub polewą czekoladową. Ja osobiscie nie dekorowałam. Zrobiłam proste ciasteczka w formie kurczaka na Wielkanoc. Zapraszam na przepisy do mojek książki kulinarnej na Smakerze. Smacznego!