Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe do zrobienia ciastka z razowej mąki, z dodatkiem orzechów włoskich
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 14978
Nie ma nic lepszego niż tort czekoladowy! Ciasto łatwo się kroi, jest wilgotn...
Odsłon: 126
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 14978
Nie ma nic lepszego niż tort czekoladowy! Ciasto łatwo się kroi, jest wilgotn...
Odsłon: 126
Składniki
Masło utrzeć z cukrem, dodać jajko i miksować do połączenia składników.
Do masy wsypać wszystkie suche składniki, dokładnie wymieszać mikserem.
Dużą blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Z masy formować niewielkie kulki, układać na blasze, spłaszczyć widelcem.
Ciastka piec przez 15 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Studzić na kartce.