Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe do zrobienia ciastka z razowej mąki, z dodatkiem orzechów włoskich
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12266
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1452
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 83
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12266
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1452
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 83
Składniki
Masło utrzeć z cukrem, dodać jajko i miksować do połączenia składników.
Do masy wsypać wszystkie suche składniki, dokładnie wymieszać mikserem.
Dużą blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Z masy formować niewielkie kulki, układać na blasze, spłaszczyć widelcem.
Ciastka piec przez 15 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Studzić na kartce.