Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwe do zrobienia ciastka z razowej mąki, z dodatkiem orzechów włoskich
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10480
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6039
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12900
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4648
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10480
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6039
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5329
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12900
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4648
Składniki
Masło utrzeć z cukrem, dodać jajko i miksować do połączenia składników.
Do masy wsypać wszystkie suche składniki, dokładnie wymieszać mikserem.
Dużą blachę wyłożyć papierem do pieczenia. Z masy formować niewielkie kulki, układać na blasze, spłaszczyć widelcem.
Ciastka piec przez 15 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Studzić na kartce.