Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche ciasteczka które rozpływają się w ustach
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 94
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 141
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4201
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8674
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 94
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 141
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4201
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8674
Składniki
Miękkie masło rozetrzyj w misce z mąką, tworząc kruszonkę Dodaj mleko i rozetrzyj szpatułką do uzyskania jednolitej masy Wstaw do lodówki na 30 min
Rozwałkuj na cienki placek podsypując niewielką ilością mąki Wycinaj kształty i układaj na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia Piecz w piekarniku nagrzanym do 180°C przez ok. 15 min (grzałka góra-dół)