Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche ciasteczka które rozpływają się w ustach
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 259
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1084
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 259
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1084
Składniki
Miękkie masło rozetrzyj w misce z mąką, tworząc kruszonkę Dodaj mleko i rozetrzyj szpatułką do uzyskania jednolitej masy Wstaw do lodówki na 30 min
Rozwałkuj na cienki placek podsypując niewielką ilością mąki Wycinaj kształty i układaj na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia Piecz w piekarniku nagrzanym do 180°C przez ok. 15 min (grzałka góra-dół)