Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka owsiane robiłam po raz pierwszy i muszę przyznać że są pyszne. Dodatek bakalii wzbogacił ich smak.
miska, łyżka, papier do pieczenia, blaszka,
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 212
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 352
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 212
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 352
Składniki
Płatki owsiane wymieszać z cukrem , jajkami, kakao, miodem, proszkiem do pieczenia, dodać aromat, bakalie jak ktoś lubi, a na samym końcu jogurt naturalny. Wszystkie składniki dobrze połączyć. Łyżką formować kopczyki i układać je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni ok. 15 - 20 min. Po upieczeniu wystudzić przy uchylonych drzwiczkach piekarnika. Smacznego.