Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka owsiane robiłam po raz pierwszy i muszę przyznać że są pyszne. Dodatek bakalii wzbogacił ich smak.
miska, łyżka, papier do pieczenia, blaszka,
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8891
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21813
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 484
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 8891
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21813
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 484
Składniki
Płatki owsiane wymieszać z cukrem , jajkami, kakao, miodem, proszkiem do pieczenia, dodać aromat, bakalie jak ktoś lubi, a na samym końcu jogurt naturalny. Wszystkie składniki dobrze połączyć. Łyżką formować kopczyki i układać je na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w nagrzanym piekarniku do 180 stopni ok. 15 - 20 min. Po upieczeniu wystudzić przy uchylonych drzwiczkach piekarnika. Smacznego.