Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniały deser dla łasuchów słodkości.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1377
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12720
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1377
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12720
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składniki razem wymieszać, przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia i wyrównać mokrą dłonią. Piec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni przez 20 minut(uważając aby nie przypalić)