Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taylor Swift to amerykańska piosenkarka, która cieszy się tytułem ikony muzyk...
Odsłon: 48
Przepis dnia
Propozycja na pyszne, pożywne i proste w przygotowaniu danie z rybą w roli gł...
Odsłon: 405
Aromatyczne, pełne smaku, delikatne w środku z pięknie podpieczoną, chrupiącą...
Odsłon: 302
Pierś z kurczaka smażymy i polewamy sosem serowo -szpinakowym. Sos jest przep...
Odsłon: 726
Taylor Swift to amerykańska piosenkarka, która cieszy się tytułem ikony muzyk...
Odsłon: 48
Przepis dnia
Propozycja na pyszne, pożywne i proste w przygotowaniu danie z rybą w roli gł...
Odsłon: 405
Aromatyczne, pełne smaku, delikatne w środku z pięknie podpieczoną, chrupiącą...
Odsłon: 302
Pierś z kurczaka smażymy i polewamy sosem serowo -szpinakowym. Sos jest przep...
Odsłon: 726
Składniki
Masło ucieramy z cukrem do otrzymania jasnej masy. Następnie dodajemy po jednym jajku ( cały czas ucierając). Na koniec cukier waniliowy. Zmniejszamy obroty i dodajemy mąkę wymieszaną z proszkiem na przemian z mlekiem. Miksujemy tylko do połączenia się składników. Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Ciasto dzielimy na pół. Do jednej części dodajemy czekoladę i mieszamy. Ciasto wlewamy do formy na przemian ( jak przy Zebrze). Piekę w temperaturze 170 stopni do tzw. suchego patyczka.