Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo szybkie w przygotowaniu i bardzo szybko znika z talerzyków:)))
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28624
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2180
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 28624
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2180
Składniki
jajka ubić z cukrem na biała masę
do ubitych jajek dodac tłuszcz
dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia
wszystko dokładnie wymieszać,
wylas ciasto na blache wysmarowaną tłuszczem i posypaną bułką tarta.
na ciescie ułożyć owoce i piec w rozgrzanym piekarniu przez około 40 minut w temperaturze 180 stopni
po upieczeniu posypać cukrem pudrem.
SMACZNEGO