Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne puszyste ciasto które zasmakuje każdemu! Polecam.
Patelnia
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 555
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 40
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 555
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4003
Składniki
Wszystkie składniki na biszkopt mieszamy i smażymy dwa omlety na małym ogniu pod przykryciem. Oba jogurty mieszamy z erytrytolem i wystudzoną żelatyną. Na dno tortownicy/naczynka układamy jednego biszkopta, wylewamy masę i kładziemy drugiego biszkopta. Odstawiamy do lodówki na kilka godzin, a najlepiej całą noc. Pozdrawiam Jeremiasz