Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne puszyste ciasto które zasmakuje każdemu! Polecam.
Patelnia
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5913
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1373
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12715
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5913
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1373
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12715
Składniki
Wszystkie składniki na biszkopt mieszamy i smażymy dwa omlety na małym ogniu pod przykryciem. Oba jogurty mieszamy z erytrytolem i wystudzoną żelatyną. Na dno tortownicy/naczynka układamy jednego biszkopta, wylewamy masę i kładziemy drugiego biszkopta. Odstawiamy do lodówki na kilka godzin, a najlepiej całą noc. Pozdrawiam Jeremiasz