Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, mega wilgotne i puszyste.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
Mąkę, cukier, cukier waniliowy i proszek do pieczenia mieszamy ze sobą. Jogurt grecki, olej, jajka i masło łączymy ze sobą. Suche składniki łączymy z mokrymi i dokładnie mieszamy. Czekoladę kroimy w drobną kosteczkę, orzechy lekko rozdrabniamy. Łączymy z masą. Do okragłej blaszki (24cm) wysmarowanej masłem i posypanej mąką wykładamy ciasto, pieczemy 45-50 minut w 180 stopniach. Studzimy, możemy posypać cukrem pudrem. Smacznego ;)