Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu, mega wilgotne i puszyste.
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 126
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1291
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 126
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1291
Składniki
Mąkę, cukier, cukier waniliowy i proszek do pieczenia mieszamy ze sobą. Jogurt grecki, olej, jajka i masło łączymy ze sobą. Suche składniki łączymy z mokrymi i dokładnie mieszamy. Czekoladę kroimy w drobną kosteczkę, orzechy lekko rozdrabniamy. Łączymy z masą. Do okragłej blaszki (24cm) wysmarowanej masłem i posypanej mąką wykładamy ciasto, pieczemy 45-50 minut w 180 stopniach. Studzimy, możemy posypać cukrem pudrem. Smacznego ;)