Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne ciasto bez pieczenia. Herbatniki i krem karpatkowy z torebki. Przepis ponownie wstawiam na prośbę kuzynek Ewy i Agnieszki. Pozdrawiam wszystkich.
To mój ulubiony tort. Chociaż sprawia wrażenie, nie jest aż tak bardzo pracoc...
Odsłon: 313
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 127
To mój ulubiony tort. Chociaż sprawia wrażenie, nie jest aż tak bardzo pracoc...
Odsłon: 313
Bardzo szybie i proste do wykonania danie, smacznie, pożywne i szybko znika z...
Odsłon: 127
Składniki
Forma 21 X 21 cm.. Krem wykonujemy zgodnie z opisem na opakowaniu. Ja dodałam 2 łyżki soku z cytryny.
Formę wykładamy herbatnikami , każde ciastko polewamy łyżką mleka i delikatnie rozprowadzamy po nim .
Herbatniki pokrywamy warstwą masy krówkowej,a na nią wykładamy następną partię herbatników.
Na herbatniki znów kładziemy warstwę masy krówkowej i solidnie posypujemy grubo posiekanymi orzechami.
Teraz wykładamy krem i oprószamy kakaem.
Wstawiamy do lodówki .