Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto z superową wkładką orzechowo- jabłkową. Pierwszy raz robiłam i bardzo mi smakowało :))
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2350
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10477
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 4989
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1025
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7948
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2350
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10477
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 4989
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1025
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7948
Składniki
Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem. Dodajemy żółtka mieszamy, dodajemy odciśnięte jabłka, mąkę pszenną, rodzynki, proszek do pieczenia i orzechy mieszamy. Wykładamy na formę 25/36 i pieczemy do 40 minut w 180 stopniach. Na spód dajemy wafel na niego dowolną masę budyniową na to ciasto, masę i na wierzch wafel.