Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto z superową wkładką orzechowo- jabłkową. Pierwszy raz robiłam i bardzo mi smakowało :))
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 382
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 92
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 250
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 307
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 382
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 92
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 250
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 307
Składniki
Białka ubijamy na sztywną pianę z cukrem. Dodajemy żółtka mieszamy, dodajemy odciśnięte jabłka, mąkę pszenną, rodzynki, proszek do pieczenia i orzechy mieszamy. Wykładamy na formę 25/36 i pieczemy do 40 minut w 180 stopniach. Na spód dajemy wafel na niego dowolną masę budyniową na to ciasto, masę i na wierzch wafel.