Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie i bardzo smaczne ciasto.
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 360
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 59
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 360
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 96
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 48
Polecam.
Odsłon: 59
Składniki
Blaszka 22 X 10 cm, wysmarowana tłuszczem i wysypana bułką. Orzechy dobrze posiekać. Mąkę wymieszać z proszkiem i solą. Czekoladę rozpuścić z łyżką wody. Trochę przestudzić. Masło utrzeć z cukrem doda czekoladę, dobrze wymieszać na gładką masę. Ucierając dodawać po jednym jajku i porcjami mąkę. Na koniec dodać orzechy, wymieszać. Ciasto przelać do formy. Piec w 180 C około 50 minut.