Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piasek pustyni swoją nazwę zawdzięcza kruszonce o wyjątkowej piaskowej konsystencji. Wypróbuj je na weekend, wykorzystując świeże owoce.
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1030
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1490
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1030
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113440
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 1490
Składniki
Mąkę przesiej wraz z proszkiem do pieczenia. Masło w temperaturze pokojowej utrzyj na wysokich obrotach wraz z cukrami. Masa powinna być jasna i puszysta. Dodawaj po jednym jajku i dalej miksuj na niskich obrotach. Następnie wsyp sypkie składniki, połącz krótko.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia i przełóż ciasto. Ułóż na nim ulubione oczyszczone i osuszone owoce.
W osobnej misce połącz wszystkie składniki na kruszonkę. Posyp ciasto. Rozgrzej piekarnik do 180 stopni Celsjusza i piecz przez 35-40 minut.