Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak mojego dzieciństwa.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3024
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 178
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 910
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 618
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3024
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 178
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 910
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 618
Składniki
Rabarbar obrać i pokroić w kostkę. Ciasto: Z podanych składników zarobić na stolnicy ciasto półkruche, rozwałkować, włożyć do nasmarowanej tłuszczem blachy. Na ciasto wyłożyć pokrojony rabarbar. Ciasto piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 st, przez 40- 50 minut. Po upieczeniu, jeżeli rabarbar jest zbyt kwaskowy, ciasto można posypać cukrem pudrem.
Smacznego.