Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak mojego dzieciństwa.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1259
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 633
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1362
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1259
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 633
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1362
Składniki
Rabarbar obrać i pokroić w kostkę. Ciasto: Z podanych składników zarobić na stolnicy ciasto półkruche, rozwałkować, włożyć do nasmarowanej tłuszczem blachy. Na ciasto wyłożyć pokrojony rabarbar. Ciasto piec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 st, przez 40- 50 minut. Po upieczeniu, jeżeli rabarbar jest zbyt kwaskowy, ciasto można posypać cukrem pudrem.
Smacznego.