Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto dla koneserów :)
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19362
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13090
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1742
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232205
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19362
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13090
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1742
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232205
Składniki
Do wykonania ciasta potrzebujemy tylko blendera. Fasolę, banany i jajka miksujemy blenderem. Dodajemy pozostałe składniki i kontynuujemy mieszanie urządzeniem. Ciasto wlewamy do keksówki najmniejszej. Pieczemy w opcji góra-dół w 180*C. Przez 45-50 minut. Po upieczeniu studzimy najlepiej na kratce. Polecam i smacznego :)
Dla ludzi unikających glutenu z różnych względów, jest alternatywą dla Brownie. Ma dużą zawartość białka roślinnego ze względu na dużą zawartość fasoli.