Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne, puszyste i wilgotne .Szybkie i proste.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9533
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3089
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6603
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9533
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3089
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6603
Składniki
Masło miksuję z cukrem ok. 5 minut. Dodaję jajka, mleko , jogurt naturalny. Mąkę mieszam z budyniem , kaszą, proszkiem do pieczenia . Ciągle miksując wsypuję suche składniki i mieszam ok. 2 minut.
Blachę wykładam papierem do pieczenia. Wylewam ciasto. Piekę w nagrzanym piekarniku ok. 25 minut w tem. 180 stopni.
Po upieczeniu wyjmuję , smaruję kajmakiem i posypuję orzechami. Pozostawiam do ostygnięcia.