Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne ciasto z owocami na jogurcie naturalnym.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 921
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 921
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Składniki
Przygotowanie kruszonki Mąkę , cukier puder oraz masło razem mieszamy i robimy małe grudki, odstawiamy do schłodzenia.
Jajka wraz z cukrem i cukrem wanilinowym ubijamy na puszystą pianę (na wysokich obrotach). Następnie dodajemy stopione przestudzone stopione masło, jogurt naturalny oraz małymi partiami mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia(zmniejszamy obroty aby nie chlapało). Gotowe ciasto wykładamy do formy układamy owoce i posypujemy schłodzona kruszonką. Pieczemy w temp. 180 stopni przez ok 40-45 minut.