Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne,łatwe w wykonaniu...
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4156
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 642
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17361
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3232
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 193
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 4156
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 642
dziś zapraszam Was na niezawodne i pyszne ciasto kokosowe Rafaello bez piecze...
Odsłon: 17361
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 3232
Sezon jabłkowy w pełni. Szkoda nie zrobić smacznego, domowego musu który jest...
Odsłon: 193
Składniki
Składniki na biszkopt:8 jajek,1 szklanka cukru,1 łyżeczka proszku do pieczenia,2 budynie czekoladowe,1 łyżka kakao,3 łyżki mąki.Składniki na masę:1 puszka mleka niesłodzonego,3 galaretki cytrynowe,dodatkowo ptasie mleczko waniliowe(paczka).
Wykonanie :Biszkopt-Całe jajka ubijamy z cukrem na puszystą masę dodajemy przesianą mąkę z proszkiem i budyniami,delikatnie mieszamy.Wylewamy na blaszkę i pieczemy 30 min.Przekrawamy na dwie części.Następnie1 galaretkę rozpuszczamy według przepisu i wylewamy na płaską tacę,zostawiamy do zastygnięcia a następnie kroimy na paski.