Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne,łatwe w wykonaniu...
Potrawka z mięsa mielonego wieprzowego z warzywami podana z ryżem. Warzywa po...
Odsłon: 141
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 88
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 195
Potrawka z mięsa mielonego wieprzowego z warzywami podana z ryżem. Warzywa po...
Odsłon: 141
Tradycyjne mielone z dodatkiem suszonych śliwek i żurawiny w sosie chrzanowym...
Odsłon: 88
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 195
Składniki
Składniki na biszkopt:8 jajek,1 szklanka cukru,1 łyżeczka proszku do pieczenia,2 budynie czekoladowe,1 łyżka kakao,3 łyżki mąki.Składniki na masę:1 puszka mleka niesłodzonego,3 galaretki cytrynowe,dodatkowo ptasie mleczko waniliowe(paczka).
Wykonanie :Biszkopt-Całe jajka ubijamy z cukrem na puszystą masę dodajemy przesianą mąkę z proszkiem i budyniami,delikatnie mieszamy.Wylewamy na blaszkę i pieczemy 30 min.Przekrawamy na dwie części.Następnie1 galaretkę rozpuszczamy według przepisu i wylewamy na płaską tacę,zostawiamy do zastygnięcia a następnie kroimy na paski.