Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasto które przygotowuje się błyskawicznie.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3020
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 177
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 909
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 612
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3020
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 177
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 909
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 612
Składniki
Rabarbar obrać i pokroić na mniejsze kawałki. Masło utrzeć z cukrem, następnie dodać mleko i jajka. Wszystko razem zmiksować. Partami dodawać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i budyniem. Formę do pieczenia o średnicy 26 cm wyłożyć papierem do pieczenia. Ciasto przełożyć do formy. Na wierzchu ułożyć rabarbar i całość posypać brązowym cukrem. Piec 60 minut w temperaturze 180 stopni.