Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mocno czekoladowe brownie z bananami. Niezwykle wilgotne w środku. Jego przygotowanie jest banalnie proste - wystarczy wymieszać w misce wszystkie składniki i przelać ciasto do formy. Po 35 minutach pieczenia wypiek jest gotowy do serwowania gościom.
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3186
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 605
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2311
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3186
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 605
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2311
Składniki
Mąkę z proszkiem do pieczenia przesiej do miski. Dwa banany obierz ze skórki, przełóż do miski i rozgnieć widelcem.
Czekoladę połam na kosteczki i przełóż do rondelka. Dodaj olej kokosowy. Składniki podgrzewaj na wolnym ogniu do rozpuszczenia.
Do miski przelej jogurt naturalny, dodaj przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia, wlej przestudzoną czekoladę. Następnie dodaj rozgniecione banany. Składniki wymieszaj.
Keksówkę lub małą blaszkę 22 x 14 cm wyściel papierem do pieczenia. Ciasto przelej do formy. Obierz ostatniego banana, przekrój go wzdłuż na pół i ułóż kawałki na górze czekoladowego brownie.
Czekoladowe brownie z bananami wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni (grzałka góra-dół). Ciasto piecz przez około 35 minut.