Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty, szybki i smaczny deser. Gorąco polecam.
Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na znakomite białe kiełbaski z grilla....
Odsłon: 138
Przepis dnia
Kotlety jajeczne to smaczna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych i pom...
Odsłon: 281
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44454
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 59
Ewa Wachowicz podzieliła się przepisem na znakomite białe kiełbaski z grilla....
Odsłon: 138
Przepis dnia
Kotlety jajeczne to smaczna alternatywa dla zwykłych kotletów mielonych i pom...
Odsłon: 281
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44454
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 59
Składniki
Żurawinę przepłukać w gorącej wodzie. Odsączyć. Do pucharków nałożyć pokruszone biszkopty. Ugotować budyń. Jeszcze ciepły wymieszać z żurawiną. Należy zostawić łyżkę żurawiny do dekoracji. Następnie budyń przełożyć do pucharków. Wierzch deseru przyozdobić umytymi i przepołowionym wzdłuż owocami kumkwatu oraz resztą żurawiny.