Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo często króluje u nas to ciasto ,jest bardzo smaczne i szybkie w wykonaniu,przepis mam od koleżanki,można go robić z każdym owocem
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5703
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1167
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12314
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5183
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5703
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1167
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12314
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5183
Składniki
wykonanie :Odstawić bez mieszania na 3 godziny lub dłużej. Następnie miksujemy aż otrzymamy jednolitą masę. Wylać masę na blaszkę dużą, wyłożoną papierem do pieczenia i posypać owocami(ja dałam litr jagód, można mniej) i posypać kruszonką, odstawić do wyrośnięcia. Piec około godziny w 190 stopniach do tak zwanego suchego patyczka, gdy góra za mocno się przypieka nakryć folią aluminiową.