Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Są to bardzo szybkie rogaliki dla niespodziewanych gości. W dodatku smaczne i chrupiące.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 250
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 131
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 41
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 40
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 250
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 131
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 41
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 40
Składniki
· Wyciąć radełkiem trójkąty z ciasta francuskiego. · Każdy trójkąt posmarować powidłami śliwkowymi. · Zwinąć w rulonik od szerszej strony, uformować rogaliki. · Każdy rogalik posmarować po wierzchu mlekiem. · Włożyć do nagrzanego piekarnika do 200 stopni C i piec przez 10 – 12 minut. · SMACZNEGO !!! P.S. Rogaliczki dla naprawdę niespodziewanych gości !