Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie ciasta to zaledwie kilka minut. W cierpliwość trzeba uzbroić się, gdy ciasto jest w piekarniku. Jednak, gdy spodziewamy się niespodziewanych ;) gości, wówczas przepis jest idealny.
Blaszka 24 x 35 cm
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 74
Kotlety z kapusty z dodatkiem gotowanego kalafiora i posiekanej natki pietrus...
Odsłon: 1134
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 853
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 74
Kotlety z kapusty z dodatkiem gotowanego kalafiora i posiekanej natki pietrus...
Odsłon: 1134
Dzisiaj leniwe przygotowane z twarogu, mąki i jajek, dodatkowo z sosem żurawi...
Odsłon: 853
Składniki
Miksuję składniki z etapu 1 w Thermomisiu (20 sek., obr. 6) i wylewam połowę ciasta na wyłożoną papierem blaszkę o wymiarach 24x36 cm.
Na przygotowane ciasto w blaszce, kładę prażone jabłka i posypuję cynamonem.
Do drugiej połowy ciasta dodaję trzeci jogurt i mieszam w Thermomisiu (20 sek., obr. 6). Całość wylewam na ciasto w blaszce. Posypuję cukrem migdałowym, aby uzyskać piekny zapach.
Piekę w piekarniku 45 min. w temp. 180°C.