Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Włoski deser TIRAMISU w wersji szybkiego deseru, uproszczoną bez jajek!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 35
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 200
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 35
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 732
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 200
Składniki
Serek mascarpone i jogurt powinny być schłodzone. Mascarpone dokładnie wymieszać z jogurtem oraz cukrem. Połowę biszkoptów nasączyć w ciepłej kawie i układać nimi dno foremki. Wyłożyć połowę kremu i przykryć kolejną warstwą nasączonych w kawie biszkoptów, przykryć pozostałym kremem i wyrównać. Wstawić do lodówki na minimum 3 godziny lub na całą noc.Przed samym podaniem tiramisu oprószyć kakao przesianym przez sitko i udekorować owocami.