Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo smaczne:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1293
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 800
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1417
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1293
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 800
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1417
Składniki
Obrane jabłka i banany pokroić w kostkę.Dodać 1 łyżkę cynamonu oraz cukier. Wymieszać i nałożyć na ciasto francuskie.Zawinąć poporcjować ,posmarować roztrzepanym jajkiem i posypać cukrem perlistym. Piec w 190st. do zarumienienia.
Smacznego życzę!