Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo smaczne:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4137
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11330
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6500
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5480
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13519
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5296
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4137
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11330
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6500
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5480
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13519
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5296
Składniki
Obrane jabłka i banany pokroić w kostkę.Dodać 1 łyżkę cynamonu oraz cukier. Wymieszać i nałożyć na ciasto francuskie.Zawinąć poporcjować ,posmarować roztrzepanym jajkiem i posypać cukrem perlistym. Piec w 190st. do zarumienienia.
Smacznego życzę!