Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wyśmienicie. Polecam.
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5550
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5550
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 375
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 82
Składniki
Białka oddzielić od jajek i ubić na sztywno ze szczyptą soli. Żółtka, cukier, olej i mleko dać do miski. Starannie wymieszać. Przesiać obie mąki i proszek do pieczenia. Znów wymieszać. Na koniec dodać do ciasta ubite białka i delikatnie je wmieszać. Smażyć w gofrownicy kilka minut. Podawać ze śmietanką ubitą z cukrem pudrem i truskawkami.