Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wyśmienicie. Polecam.
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1772
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2271
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 64
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 144
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1397
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1772
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2271
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 64
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 144
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1397
Składniki
Białka oddzielić od jajek i ubić na sztywno ze szczyptą soli. Żółtka, cukier, olej i mleko dać do miski. Starannie wymieszać. Przesiać obie mąki i proszek do pieczenia. Znów wymieszać. Na koniec dodać do ciasta ubite białka i delikatnie je wmieszać. Smażyć w gofrownicy kilka minut. Podawać ze śmietanką ubitą z cukrem pudrem i truskawkami.