Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre ciasto, jest wilgotne w smaku.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9517
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3053
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6590
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9517
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3053
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6590
Składniki
· Całe jajka miksujemy z cukrem, mąkę łączymy z proszkiem do pieczenia, kakao i cynamonem. · Do zmiksowanych jajek z cukrem dodajemy mąkę połączoną z proszkiem do pieczenia, kakao i cynamonem. Bardzo dokładnie mieszamy. · Gruszki obieramy i kroimy w dużą kostkę, dodajemy też wiśnie i żurawinę, które oprószamy mąką. Na koniec dodajemy orzeszki piniowe uprażone na suchej patelni. · Pieczemy w temperaturze 180 stopni C przez około 50 minut. Zrobić polewę: gorzka czekolada roztopiona w kąpieli wodnej + 1 łyżka mleka + rum. Posypać płatkami migdałowymi. SMACZNEGO !!!