Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dobre ciasto, jest wilgotne w smaku.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 143
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 72
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 317
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1454
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 143
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 72
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 317
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1454
Składniki
· Całe jajka miksujemy z cukrem, mąkę łączymy z proszkiem do pieczenia, kakao i cynamonem. · Do zmiksowanych jajek z cukrem dodajemy mąkę połączoną z proszkiem do pieczenia, kakao i cynamonem. Bardzo dokładnie mieszamy. · Gruszki obieramy i kroimy w dużą kostkę, dodajemy też wiśnie i żurawinę, które oprószamy mąką. Na koniec dodajemy orzeszki piniowe uprażone na suchej patelni. · Pieczemy w temperaturze 180 stopni C przez około 50 minut. Zrobić polewę: gorzka czekolada roztopiona w kąpieli wodnej + 1 łyżka mleka + rum. Posypać płatkami migdałowymi. SMACZNEGO !!!