Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zbliża się weekend to oczywiście serwuję ciasto też tak macie w wolne dni ? jeżeli narobiłam wam apetytu to zapraszam po przepis na kuchnia domowa agi
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 205
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 297
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 289
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 205
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 297
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 289
Składniki
Jabłka obrać oczyścić z gniazd nasiennych lub w całości i zetrzeć na tarce odcisnąć nadmiar soku
Przygotować kruszonkę mniejszą część przełożyć do miski dodając kakao i wymieszać do połączenia się składników
Do blaszki 32/22 wyłożonej papierem wysypać połowę jasnej kruszonki, na nią wyłożyć jabłka na jabłka ciemną kruszonkę następnie powidła i resztę jasnej kruszonki
Ciasto wstawić do nagrzanego piekarnika ustawionego na 180 stopni i piec 50 - 55 minut, po upieczeniu wystudzić i wstawić do lodówki