Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mama robiła mi je jak byłam mała.Teraz sama robię je swojemu synowi.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15137
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15137
Składniki
Jabłka umyć, obrać wydrążyć środek i pokroić na ok 1cm kawałki. Z mąki jaj i mleka zrobić ciasto naleśnikowe. Konsystencja trochę gęściejsza niż na zwykłe naleśniki. Jabłka maczać w cieście i smażyć na gorącym tłuszczu. Posypać cukrem pudrem. Smacznego.