Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mama robiła mi je jak byłam mała.Teraz sama robię je swojemu synowi.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3434
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 496
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 293
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6858
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 301
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3434
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 496
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 293
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 6858
Lekki krem ogórkowy z pewnością sprawdzi się na te letnie upały (oby kilka dn...
Odsłon: 301
Składniki
Jabłka umyć, obrać wydrążyć środek i pokroić na ok 1cm kawałki. Z mąki jaj i mleka zrobić ciasto naleśnikowe. Konsystencja trochę gęściejsza niż na zwykłe naleśniki. Jabłka maczać w cieście i smażyć na gorącym tłuszczu. Posypać cukrem pudrem. Smacznego.