Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mama robiła mi je jak byłam mała.Teraz sama robię je swojemu synowi.
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 63
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 597
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2020
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 63
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 597
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2020
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4016
Składniki
Jabłka umyć, obrać wydrążyć środek i pokroić na ok 1cm kawałki. Z mąki jaj i mleka zrobić ciasto naleśnikowe. Konsystencja trochę gęściejsza niż na zwykłe naleśniki. Jabłka maczać w cieście i smażyć na gorącym tłuszczu. Posypać cukrem pudrem. Smacznego.