Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mama robiła mi je jak byłam mała.Teraz sama robię je swojemu synowi.
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 31
Schab w pysznym sosie z zielonym pieprzem. Sos nie jest ostry, ale ma pieprzo...
Odsłon: 4055
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 157
Na dzisiejszy obiad proponuję filet z dorsza w sosie orzechowym. Dorsz jest b...
Odsłon: 31
Schab w pysznym sosie z zielonym pieprzem. Sos nie jest ostry, ale ma pieprzo...
Odsłon: 4055
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 157
Składniki
Jabłka umyć, obrać wydrążyć środek i pokroić na ok 1cm kawałki. Z mąki jaj i mleka zrobić ciasto naleśnikowe. Konsystencja trochę gęściejsza niż na zwykłe naleśniki. Jabłka maczać w cieście i smażyć na gorącym tłuszczu. Posypać cukrem pudrem. Smacznego.