Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 229
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 229
Składniki
1. masło utrzeć z cukrem na puch, dalej ucierając dodawać po 1 jajku, potem mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia, na koniec dodać pokrojone bakalie i aromat waniliowy, dokładnie wymieszać, 2. ciasto przelać do wyłożonej papierem formy keksowej, wstawić do piekarnika nagrzanego do 175-180 st, piec ok 60 min, sprawdzić patyczkiem czy ciasto jest upieczone, polać polewą lub posypać cukrem pudrem, smacznego